website doorsturen 
opslaan in favorieten 
Gerealiseerde werken

Al méér dan 65 jaar is ons bedrijf, vanuit Harkema actief in geheel Noord- Nederland. Door zeer flexibel in te spelen op voortdurend veranderende omstandigheden in de bouwmarkt is de orderportefeuille steeds goed gevuld. Dit komt mede, omdat we in de bouwnijverheid op een breed gebied actief zijn, bijvoorbeeld:

Gerealiseerde werken
Kantoren en bedrijfshallen

Naast woningbouw voor particulieren is het realiseren van nieuwbouw van kantoren en bedrijfshallen ook een belangrijke activiteit. De afgelopen jaren zijn er veel bedrijfshallen en kantoren gerealiseerd. Veelal zijn het turn key projecten waarbij eerst in kaart wordt gebracht wat de wensen zijn. Vervolgens wordt een schetsontwerp en een tijdspad voor de realisering van het geheel gemaakt.
 
Kantoren en bedrijfshallen
Wij bieden u een efficiente en duurzame oplossing voor de nieuwbouw van uw bedrijfspand. Aandachtspunten voor ons zijn een korte bouwtijd, directe lijnen met de opdrachtgever en goede samenwerking met onderaannemers, zoals het installatiebedrijf.
Elk bedrijf heeft zo specifieke wensen. Graag ontwerpen wij een fraai, modern en representatief bedrijfspand.

Een mooi voorbeeld is het bedrijfspand van TECAIR, aan de Roef te Drachten. Opvallend aan dit gebouw is de gemetselde ronde hoek van het gebouw, een echte blikvanger in de omgeving.

Hieronder staan nog enkele foto's van bedrijfspanden die door ons gerealiseerd zijn. Om te beginnen met de dierenartspraktijk die door het opvallende ronde raam en het vele zink een modern en eigentijdse uitstraling krijgt.
Daarnaast ziet u het kantoorpand van de Numan groep te Surhuisterveen, ook hier is gebruik gemaakt van het rond lopende metselwerk als blikvanger.
En tenslotte het bedrijspand van Glashandel Hoekstra, in het ontwerp van dit pand zitten veel glazen wanden. U ziet op de foto de showroom.
TecairDierenartspraktijk
Glashandel Hoekstra
Modern kantoorpand Modern kantoorpand
Gerealiseerd in Zwaagwesteinde het kantoorgebouw van accountant de Vries en Everts.
Zeer modern vormgegeven, een fraaie hoekoplossing met een prefab bovenbouw. Klaar voor de toekomst, energiebesparing door toepassing van zonnecollectoren aan de zuidzijde.

 
Wildkamp Wildkamp
 
Wildkamp Wildkamp
 
Interieur De Vries en Everts Interieur De Vries en Everts

Het interieur van accountantskantoor De Vries en Everts. Vormgegeven door binnenhuisarchitect Rein Feenstra, prachtig ronde afwerkingen, moderne kleurstelling, sfeervolle verlichting en functioneel ingedeeld.

 
 
Dwaande Woningborg Bouwzekerheid De Bouw Maakt Het Meer met minder Meer over energiebewust bouwen