website doorsturen 
opslaan in favorieten 
Woonhuis te Drogeham
Onlangs gerealiseerd dit landelijk gelegen woonhuis te Drogeham. Er is duidelijk gekozen voor een traditionele bouwstijl.
Woonhuis te Drogeham
Verbouw

Steeds vaker wordt ervoor gekozen de eigen woning uit te breiden met een extra aanbouw, een serre of bijvoorbeeld een kap op de garage voor extra slaapvertrekken of bergruimte op de verdieping.
 
Verbouw Nadat een constructief verantwoorde oplossing is gevonden en een kostenraming is afgegeven wordt de bouwvergunning aangevraagd. Door de toepassing van prefab onderdelen kan de bouwtijd kort worden gehouden, zodat de overlast tot een minimum kan worden beperkt.

Bij de oudere woningen maakt ook noodzakelijk onderhoud veelal deel uit van de verbouwplannen.
In de eigen werkplaats worden kozijnen, ramen, deuren en trappen op maat gemaakt. Een team van allround timmerlieden staat voor u klaar.

Met een verbouwingsovereenkomst van het NVOB word alles goed vastgelegd.


Erker

Een erker zorgt voor veel licht en ruimte in uw woning. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen voor een erker als uitbouw kiezen. Je hebt veel extra woonplezier, tegen betrekkelijk lage kosten. Veel erkers kunnen vergunningvrij gebouwd worden, dit is afhankelijk van de afmetingen.
Hierboven staat een grote erker afgebeeld die zorgt veel zeer veel extra ruimte in de keuken, hierdoor kon een echte woon/leef keuken gecreerd worden.

Aanbouw

Nieuwbouw achter een idyllisch optrekje. Een mooie oplossing van nieuw bij bestaand.
Zonlicht en zonnewarmte komt via de grote glaspui binnen. In het dakvlak zijn zonnecollectoren aangebracht voor bijverwarming is er de CV combiketel. De aanbouw heeft het uiterlijk van een grote schuur. Rode pannen, gevels bekleedt met Larix rabatdelen.
Binnen neemt de schouw een centrale plaats in. In de zijgevel, aan de westzijde, enkele royale tuindeuren waardoor ook de ondergaande zon vrij spel krijgt naar binnen. Onder architectuur gerealiseerd in 2001.


aanbouwAanbouw
Aanbouw Aanbouw
Uitbreiding van een woudhuisje met een extra (slaap) kamer en badkamer beneden geheel in de karakterastieke stijl ontworpen.
 
Erker Erker

Deze vergunningsvrije erker geeft veel meer licht en ruimte in de woonkamer. Ook kan er nu optimaal van de tuin genoten worden.

 
Interieur erker Interieur erker

Door deze erker is er ruimte gecreerd voor een tafeltje met roodleren fauteuils. Op deze plek kun je aangenaam genieten van het winterzonnetje. De houten vloer geeft een mooie landelijke sfeer wat goed bij de stijl van de woning past.

 
Aanbouw Aanbouw
Hier ziet u een aanbouw aan de voorkant van een huis. Door de ramen valt veel daglicht de kamer binnen, mooi detail zijn de houten panelen, deze maken het geheel bijzonder en helemaal af.
 
Interieur aanbouw Interieur aanbouw

Door de aanbouw is er veel extra ruimte gecreerd in de woonkamer. De modern ingerichte kamer, maakt gebruik van natuurlijke elementen zoals de houten vloer en het metselwerk. Als contrastkleur is gekozen voor rood. Hierdoor wordt een warme sfeer gecreerd.

 
 
Dwaande Woningborg Bouwzekerheid De Bouw Maakt Het Meer met minder Meer over energiebewust bouwen