website doorsturen 
opslaan in favorieten 
Woonhuis te Boelenslaan

Dit woonhuis is gerealiseerd in 2003 te Boelenslaan.

Woonhuis te Boelenslaan
2 onder 1 kap woningen

Er zijn verschillende typen 2 onder 1 kap woningen te realiseren en door het bouwsysteem is er enige flexibiliteit in de indeling. 
 
2 onder 1 kap woningen

Er is inspraak in de keuze van materialen, afwerking en de indeling. Een gemetselde ankerloze spouwmuur als woningscheidende wand, voldoet ruimschoots aan de gestelde normen van geluidwering. Deze woningen worden als vrije sector woning gebouwd: een royaler bouwplan met vele extra’s en de mogelijkheid van een slaapkamer beneden.

Heeft u een bouwperceel voor een 2 onder-1 kap woning? Dan blijft er een helft over, welke wij in overleg met u voor ons eigen risico meebouwen en daarna te koop aanbieden. Wij kunnen ook voor u bij de gemeente informeren naar eventuele bouwmogelijkheden!

Herenhuizen

2 onder 1 kap herenhuizen kenmerken zich door de ruime afmetingen op de 1e verdieping en de zeer goed te benutten vliering. Dergelijke woningen zijn projectmatig gerealiseerd in Stiens, Zuidhorn en Drachten, maar ook in opdracht wordt een dergelijk plan uitgewerkt. Er zijn verschillende uitvoeringen en afmetingen mogelijk.

Hieronder ziet u nog een mooi voorbeeld van een ‘standaard’ 2 onder 1 kap woning. Het ronde dakkappel is een opvallend en uniek detail. Daarnaast zorgt het dakkapel voor meer ruimte en licht in de slaapkamer.

2 onder 1 kapronde dakkapel
2 onder 1 kap 2 onder 1 kap
 
2 onder 1 kap 2 onder 1 kap
 
herenhuis herenhuis
 
Herenhuis Herenhuis

 
2 onder 1 kap woning standaard 2 onder 1 kap woning standaard

Een fraai voorbeeld van een standaard 2 onder 1 kap woning. Indeling: hal met mk en wc, royale woonkamer met een hoekkeuken aan de achterzijde. Een bijkeuken in de aanbouw en een royale garage/berging. Boven 3 slaapkamers, een badkamer en een zeer ruime vliering, met een vaste trap bereikbaar. Opvallend bij dit ontwerp zijn de dakkapellen en de fraaie hoekkozijnen. 

 
 
Dwaande Woningborg Bouwzekerheid De Bouw Maakt Het Meer met minder Meer over energiebewust bouwen